Deze artikelen verlaten ons assortiment!

Arrogance Uomo

Dynamisch en zelfverzekerd, fascineren met je charisma en veroveren met uitbundigheid en een snufje waanzin. Vrij van vooroordelen, geniet je van elk moment van het leven dat je tegenkomt als een reis, vergezeld van de kruidige akkoorden van je parfum

 De  producten van Elemental Herbology bevatten geen minerale oliën, synthetische geur- en kleurstoffen, sulfaten, parabenen én zijn niet getest op dieren.

Bronnley is al een ruime eeuw een leidende Britse zeepfabrikant die gekend staat voor zijn uitmuntende kwaliteit en perfectie.

Bronnley is in 1884 opgericht door de toen19-jarige James Bronnley en het staat sindsdien garant voor luxueuze geuren, zepen, badcrèmes en geschenksets. Bronnley is ook hofleverancier in Engeland

De oorsprong van het luxe bad-, carrosserie- en huismerk Woods of Windsor ligt al in 1770 in een kleine apotheek in de schaduw van Windsor. Deze plaatselijke apotheek diende niet alleen de stedelingen van Windsor, maar ook de koninklijke familie en haar vooraanstaande bezoekers.

 

Aromatherapeutische producten van biologische oorsprong 

De Sjankara Filosofie

Sjankara werkt vanuit een holistische filosofie : een onverbreekbaar verband tussen respect voor onze producten,

de mensen die ze produceren en ermee werken en de natuur.

"Fair trade" is voor Sjankara belangrijk.

100% natuurlijk, zonder enige toevoeging, van welke aard dan ook

Afkomstig van de door ons gespecifieerde botanische soort

 

Bij DRESDNER ESSENZ vertrouwen we op de helende krachten van prachtige planten, het aromatherapeutische effect van etherische oliën en de rustgevende kracht van waardevolle geursensaties.

  • Zorgvuldige selectie van grondstoffen
  • We houden van dieren
  • Hoge kwaliteitsnormen
  • Veganistische producten

We combineren deze elementen in onze producten om een uniek samenspel van zorg, ontspanning en inspiratie te creëren.