Het verhaal van de English Soap Company begon in 2000, toen oprichters Bob & Juliet een aantal vintage zeepvormen ontdekten in een oude boerderij in Kent.

Geïnspireerd door de prachtige oude zeepvormen en herinneringen uit hun kindertijd, ontwikkelden Bob & Juliet na jaren oefenen de perfecte luxe zeep.

Een stuk zeep met een gladde en zijdezachte textuur, die de huid hydrateert in plaats van uitdroogt en doordrenkt is met een luxe designerparfum dat tot het einde van het stuk zeep blijft hangen.

Deze authentieke werkwijze, verpakt in een modern jasje, is het kernmerk van ‘The English Soap Company’. Jaren werden besteed aan het verder ontwikkelen van de perfecte zeep. Tot nu, waar ‘The English Soap Company’ staat voor heerlijk ruikende zepen en bodyproducten die lief zijn voor onze huid en bovendien worden de producten verpakt in een luxueus, volledig recyclebaar en hip design.

De producten worden ambachtelijk gemaakt op ’the farm’ in East Sussex en dragen zorg voor ons lichaam en onze planeet. Zo zijn alle zepen verpakt in een papieren jasje en bevatten ze geen schadelijke stoffen als parabenen en SLS. Bovendien zijn alle artikelen niet getest op dieren en op basis van plantaardige oliën.

Naarmate het bedrijf groeide, verhuisden Bob & Juliet hun zeepfabriek van hun keuken naar een lokale boerderij op het platteland van Sussex.

Van hieruit groeide het bedrijf van kracht tot kracht naarmate de vraag naar hun zepen toenam.

Het Engelse zeepbedrijf maakt nog steeds al hun producten op de boerderij in het hart van het Engelse platteland, in het prachtige Waldron, East Sussex.

 

Big Size 500ml

Heerlijk geurende geurkaarsen (170g) van The English Soap Company. Fruitig, bloemig, houterig of exotisch, we hebben het allemaal.

Deze kaarsen op basis van soja was, geven geur af tot het einde van hun brandtijd.