Wanneer je een bruisbal in het water gooit lost hij langzaam op.  Het zorgt voor een heerlijke geur en schuim in je bad.  Bruisballen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, kleuren, vormen en maten.

Wil jij ook een feestje in bad? 

Een badparel is een klein balletje dat, naar eigen smaak en/of behoefte, gevuld is met een geurende badolie. Het omhulsel van de parel is gemaakt van gelatine die geheel oplost in warm water. En terwijl jij je lekker ontspant in bad verzorgt de olie uit de parel je huid.

Laat één of twee badparels rustig oplossen in een ligbad of gebruik er één in een voetbad. Door de oliën maken de badparels uw huid en ook uw voeten heerlijk zacht. Na het bad is de huid voldoende gehydrateerd zodat een bodylotion niet direct noodzakelijk is. De badparels zijn ook geschikt voor de gevoelige kinderhuid.

 

Creeër een wellnessbeleving in uw eigen badkamer. Door  badzout gaat uw bad heerlijk geuren en kleuren. Badzout geeft een weldadige ontspanning aan de huid, heeft een bufferende werking en zorgt voor een goede hydratatie.