Jean d’Arcel –
Biologische producten van hoge kwaliteit 

 

De producten van Jean d'Arcel bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen voor een snel resultaat. 
Bovendien zijn alle producten op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean d’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. 

Acties

Het woord cosmetica komt van het Griekse woord ‘cosmeo’ en betekende oorspronkelijk ‘het gezond houden van de huid’.
Een gezonde huid is altijd een mooie huid. Om deze harmonie van welzijn en schoonheid te behouden heeft de huid dag na dag nood aan de juiste verzorging.

Maar verzorging alleen volstaat niet, het belangrijkste element van cosmetica is de dagelijkse reiniging van het gelaat.

De ArcelMed producten staan voor een nieuwe generatie cosmetica die een brug slaat tussen de zuivere cosmetica en medische huidverzorging.
Met dit verzorgingsprogramma worden niet enkel rimpels en fijne lijntjes bestreden, maar ook het verlies van elasticiteit wordt tegengewerkt.
Zo krijgt de huid haar stevigheid en souplesse terug.

 

Het moderne verzorgingssysteem biedt oplossingen voor een geslaagde huidverbetering van een geïrriteerde, gevoelige huid en pigmentstoringen tot voor- en nazorg bij dermatologische, esthetische en plastische ingrepen.

ArcelMed zorgt ook voor kankerpatiënten in samenwerking met IFPC – Institute For Professional Care. 
ArcelMed herstelt de huid aangetast door chemotherapie en beschermt ze. 

Dit exclusieve assortiment heeft als actief ingrediënt het luxueuze kaviaar-extract.
Het primair doel van dit extract is om de huid intensief te voorzien van eiwitten, mineralen en vocht.

 

Dankzij de moderne formules wordt de huid tegen talrijke belastingen beschermd. Het milieu, te veel stress, te weinig slaap en nicotine laten hun sporen na op de huid.

De producten uit de Caviar-lijn wentelen de huid in een beschermende cocon.

De combinatie van kaviaar-extract, zuiver water uit de zee en een intelligent beschermingssysteem tegen licht helpt de huid sterker te worden alsook rimpels en het vroegtijdig ouder worden van de huid te verminderen.

De Hydratante lijn is gebaseerd op een optimale combinatie van wetenschap, dermatologie, natuur en gebruiksgemak.
De vernieuwde producten met heerlijk frisse geuren zorgen ervoor dat de huid opnieuw kan ademen.
De huid wordt optimaal gehydrateerd, de elasticiteit verbetert en onaangename gevoelens van spanning zijn verleden tijd.

Multibalance

„Phytopower“ voor een zichtbaar jeugdig uitzicht

Het natuurlijke huidverouderingsproces gaat in een regenererende modus, dankzij enerzijds plantaardige boodschappers en anderzijds een verscheidenheid aan andere effectieve ingrediënten. Ze maken het mogelijk om al vroeg te beginnen met een zinvolle zorgstrategie die de huid optimale zorg biedt. De huid lijkt weer steviger, de contouren worden strakker en fijne lijnen worden aanzienlijk verminderd.

Speciaal afgestemd op de behoeften van een rijpere huid slaagt de Multibalance van de Anti-Aging Skin Care System erin de tekorten van de ouder wordende huid te compenseren. 

Intensieve anti-aging verzorging tegen mimiekrimpels en voor een perfecte uitstraling.

De bescherming en het behoud van vitaliteit van de huidstamcellen was een essentieel thema bij het ontwikkelen van deze werkzame producten.

 

Leeftijd is niet de enige oorzaak van rimpels.

De gezichtsspieren werken met hun vezels op de huid van het gezicht.

Droogte en gebrek aan hydratatie zorgen ervoor dat de huid er gerimpeld en dof uitziet. 

Al deze tekenen worden bestreden met de speciale producten van de Renovar®-lijn.

Sensitive

Gevoelige of hypergevoelige huid is geen leeftijdsprobleem of huidtype maar hangt af van de situatie omdat de huid de geest en fysieke conditie weerspiegelt. Als overmatige stressinvloeden de bovenhand krijgen en de natuurlijke hydrolipidebarrière van de huid verzwakt is, reageert de huid zeer gevoelig en verliest hij zijn evenwicht. Als reactie zorgt Sensitive voor de gevoelige huid ervoor dat de huid kalmeert.
Naast zeer effectieve anti-stress neuropeptiden bevatten de producten van JEAN D‘ARCEL uit de Sensitive lijn ook geselecteerde milde en zeer zuivere werkzame stoffen.

De producten zijn parfumvrij en bevatten geen grondstoffen op basis van minerale olie, siliconen, op PEG gebaseerde emulgatoren of parabenen.

 

Het 4-zuilenconcept van Végétalie.
Het Végétalieconcept is gebaseerd op de ideeën van de laboratoire JEAN D’ARCEL om een actief complex te gebruiken uit bestaande stamcellen uit de tuberoos.
In samenwerking met inhoud die gefocust is op een liftend effect en effectieve celbescherming is een anti-agingformule ontwikkeld die gebaseerd is op 4 zuilen.

Végétalie combineert:

  1. Planten gebaseerde tuberoos stamcellen.
  2. Uiterst effectieve, huid verzachtende actieve substanties met celbescherming.   
  3. Diverse natuurlijke vochtinbrengers die de balans van het vochtniveau behouden in de bovenste huidcellen.
  4. Oliën van hoge kwaliteit, allemaal planten gebaseerd en de “crème de la crème” in de natuurlijke lipiden.

De mannenhuid heeft een aantal voordelen ten opzichte van de vrouwelijke huid. Mannen hebben bijvoorbeeld steeds en langduriger een mooie teint. Met enige vertraging komen bij mannen ook problemen voor zoals droogte, rimpels, verlaagde elasticiteit en donkere kringen onder de ogen. Gerichte verzorgingsproducten zijn daarom niet onbelangrijk. Omdat de man ook belang hecht aan het uitzicht van de huid.

Heden zijn specifieke oplossingen nodig. Eenvoudig, maar met een specifiek mannelijke geur. Oplossingsgerichte producten zorgen voor een snelle en zichtbare remedie voor een onzuivere of glanzende huid. Dorstlessers die intensief vochtinbrengend werken zijn al even vaak gevraagd als anti-ageconcepten. Na het scheren is een product nodig dat de droge, jeukende, gevoelige huid effectief verzorgt.

Trend & Aanvullende producten